Θερμοπομποί PHILCO AIRGATE

Θερμοπομποί υπέρυθρης τεχνολογίας AIRHEAT

 

Σας παρουσιάζουμε το πιο εξελιγμένο θερμαντικό σώμα που έχει κατασκευαστεί.

Αεροδυναμικός σχεδιασμός

Το αεροδυναμικό σχήμα του θερμοπομπού PHILCO, προστατεύει τα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής και εξασφαλίζει κατά 20% χαμηλότερη θερμοκρασία στο σώμα, σε σχέση με τα υπόλοιπα θερμαντικά της αγοράς. Έτσι αυξάνεται ο χρόνος ζωής της συσκευής και η πλεονάζουσα θερμότητα διαχέεται στο χώρο αυξάνοντας την απόδοση της συσκευής.

Ολοκλήρωμένο σύστημα καθαρισμού αέρα AIRGATE

Το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού αέρα υψηλής απόδοσης είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των θερμοπομπών PHILCO. Κάθε συσκευή διαθέτει αντιστατικό προφίλτρο για  προστασία από σκόνη και χνούδια, φίλτρο Nano Silver, φίλτρο κατεχίνης και φίλτρο άνθρακα.

Το προφίλτρο παγιδεύει τη σκόνη. Το φίλτρο άνθρακα καθαρίζει από τις δυσάρεστες οσμές, τον καπνό και τις χημικές ενώσεις. Το φίλτρο κατεχίνης είναι αντιοξειδωτικό και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση μικροβίων, ιών και πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC). Το φίλτρο Nano Silver έχει υψηλές αντιβακτηριδιακές ικανότητες. Περιλαμβάνει ιόντα αργύρου, που παγιδεύουν και εξουδετερώνουν τα βακτήρια. Το φίλτρο παγιδεύει σωματίδια μεγέθους 3-5 nm.

Μεταξύ άλλων το σύστημα καθαρισμού AIRGATE εκτελεί μια ακόμη σημαντική λειτουργία. Χρησιμεύει ως προστατευτικό της αντίστασης αποτρέποντας την καθίζηση σκόνης και τις ανεπιθύμητες  οσμές κατά τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής. Ετσι επιτυγχάνεται και η παράταση της διάρκειας ζωής του θερμαντικού. Τα φίλτρα τοποθετούνται και αντικαθίστανται εύκολα, ενώ το προφίλτρο μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό της βρύσης.

 

Έξυπνος θερμοστάτης SMART CONTROL

Όλα τα ηλεκτρονικά μοντέλα EFPLUS και IH/AG διαθέτουν ψηφιακές ενδείξεις θερμοκρασίας με χρονοδιακόπτη που επιτρέπουν την ακριβή επιλογή της επιθυμητής θερμοκρασίας εξασφαλίζοντας απόλυτη οικονομία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του έξυπνου θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας (εως 0,1 oC) SMART CONTROL που προσφέρει υψηλή θερμική απόδοση και μείωση του κόστους κατανάλωσης μέχρι και 20% συγκριτικά με άλλους τύπους θερμοστατών. Τα πλήκτρα ελέγχου επιτρέπουν την αυξομείωση της θερμοκρασίας κατά 1 oC σε ένα μεγάλο εύρος λειτουργίας 5-30oC.

Ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η συσκευή κρατάει αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις τις συσκευής τις οποίες επαναφέρει μόλις ξεκινήσει η λειτουργία, χάρη στη λειτουργία μνήμης την οποία διαθέτει. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια σταθερή θερμοκρασία ολόκληρο το χειμώνα χωρίς να χρειάζονται συνεχείς ρυθμίσεις. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής οικονομικής λειτουργίας με εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι 50% με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο παύσης λειτουργίας από 1 εώς 24 ώρες για να σβήνει αυτόματα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.

Στα μηχανικά μοντέλα MF χρησιμοποιείται ένας θερμοστάτης υψηλής ευαισθησίας που επιτρέπει να διαλέξετε εύκολα το επίπεδο θερμότητας που επιθυμείτε. Η δυνατότητα επιλογής οικονομικής λειτουργίας παρέχεται και στα μηχανικά μοντέλα μέσω ενός πλευρικού διακόπτη.

Προς ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας, οι οδηγίες χρήσεως βρίσκονται πάντα άμεσα διαθέσιμες στην ειδική θήκη πίσω από το κουτί του θερμοστάτη.

Πρωτοποριακή αντίσταση X-DUOS

Η αντίσταση X-DUOS είναι μια μονοκόμματη κατασκευή σε σχήμα Χ με ραβδώσεις στα πτερύγια, κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου με χρήση νανοτεχνολογίας. Αυτό επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας σε όλο το μήκος της αντίστασης.

Το βασικό πλεονέκτημα όμως της αντίστασης είναι η κελυφοειδής επίστρωση της επιφάνειάς της. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την αύξηση του εμβαδού επιφανείας που εκπέμπει θερμότητα κατά 25% συγκριτικά με τις παραδοσιακές αντιστάσεις. Το σχήμα και η επιφανειακή δομή του X-DUOS διασφαλίζει μέγιστη ενεργειακή απόδοση με χαμηλή αντίσταση στο ρεύμα θερμού αέρα που δημιουργείται με αποτέλεσμα την ταχύτερη θέρμανση του χώρου και την εξοικονόμηση ενέργειας και ρεύματος σε ποσοστό μέχρι 20%, συγκριτικά με άλλους τύπους θερμαντικών. Παράλληλα, δεν ξηραίνει τον αέρα όπως τα κλιματιστικά και οι σόμπες υγραερίου, προσφέροντας υγιεινή θέρμανση και διατηρώντας σε φυσιολογικά επίπεδα την υγρασία του χώρου.

Η μονολιθική κατασκευή της αντίστασης X-DUOS ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες, εξασφαλίζοντας άμεση θέρμανση. Χάρη στις κατασκευαστικές καινοτομίες και την χρήση νανοτεχνολογίας επιτυγχάνεται αθόρυβα η θερμοκρασία λειτουργίας εντός 75 δευτερολέπτων.

Το θερμαντικό AIRGATE λειτουργεί σε 2 επίπεδα: Υψηλής απόδοσης με χρήση του 100% της ισχύος και οικονομική λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης με χρήση του 50% της ισχύος. Η οικονομική λειτουργία προτείνεται όταν ο θερμοπομπός χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικό μέσο θέρμανσης, παραλληλα με τον καυστήρα πετρελαίου ή υγραερίου.

  • Sort Portfolio:
  • All
  • Αερόθερμα
  • Θερμαντικά ηλεκτρονικά
  • Θερμαντικά μηχανικά
  • Θερμαντικά υπέρυθρης τεχνολογίας