Θερμοπομποι PHILCO AIRGATE

 

Θερμαντικα σωματα Air Gate

Η PHILCO παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό θερμαντικό σώμα: τον θερμοπομπό AIRGATE. Είναι το πρώτο θερμαντικό που διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού του αέρα. Επιπλέον, με τη σειρά EF PLUS παρέχεται η δυνατότητα ιονισμού του αέρα.

Ο θερμοπομπός AIRGATE είναι το έργο Ευρωπαίων σχεδιαστών με στόχο τη δημιουργία ενός καταναλωτικού προϊόντος υψηλής ποιότητας. Το αποτέλεσμα είναι ένας συνδυασμός μοναδικών και αποτελεσματικών λύσεων στο χώρο της θέρμανσης. Δημιουργήσαμε ένα θερμοπομπό με αεροδυναμικό σχήμα τοποθετώντας σε χαμηλότερο σημείο την αντίσταση στο σώμα του θερμαντικού επιτυγχάνοντας αύξηση της ταχύτητας του ρεύματος θερμού αέρα ώστε ο χώρος να θερμαίνεται ολόκληρος σε πολύ συντομότερο χρόνο. Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός του σώματος και η σχεδίαση των περσίδων εξαγωγής αέρα επιτρέπουν την ομοιόμορφη εξάπλωση του αέρα κατευθύνοντάς τον στο ύψος του ανθρώπινου σώματος. Με τον τρόπο αυτό περιορίζονται οι απώλειες καθώς στα περισσότερα θερμαντικά της αγοράς ο θερμός αέρας κατευθύνεται στο πάνω μέρος του δωματίου με αποτέλεσμα να χρειάζεται πολλή περισσότερη ενέργεια για το ίδιο αποτέλεσμα θέρμανσης. Για το λόγο αυτό τα θερμαντικά AIRGATE είναι κατοχυρωμένα με διεθνείς πατέντες.

 

Γιατί PHILCO;

Αεροδυναμικός σχεδιασμός

Δημιουργώντας υποπίεση χάρη στο λεπτό στόμιο εισαγωγής, αυξάνεται η ροή του αέρα καθώς κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα με αποτέλεσμα να θερμαίνει το χώρο πιο αποτελεσματικά. Αναλυτικά, ο κρύος αέρας καθαρίζεται από το σύστημα φίλτρων AIRGATE που βρίσκεται στο στόμιο εισαγωγής(1) και απευθείας περνάει μέσα από την πρωτοποριακή αντίσταση X-DUOS(2). Ο θερμός αέρας περνάει με μεγάλη ταχύτητα από τον αεροδυναμικά σχεδιασμένο θάλαμο (3). Τα θερμικά κάτοπτρα (5) κατευθύνουν τον αέρα στις περσίδες εξαγωγής (4) που επιτρέπουν την ευρεία εξάπλωση του αέρα στο χώρο(6). Το αεροδυναμικό σχήμα του θερμοπομπού και η χρήση θερμικών κατόπτρων (3), (5), μεταξύ άλλων, προστατεύουν τα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής και εξασφαλίζουν κατά 20% χαμηλότερη θερμοκρασία στο σώμα, σε σχέση με τα υπόλοιπα θερμαντικά της αγοράς. Έτσι αυξάνεται ο χρόνος ζωής της συσκευής και η πλεονάζουσα θερμότητα διαχέεται στο χώρο αυξάνοντας την απόδοση της συσκευής.

 

Πρωτοποριακή αντίσταση X-DUOS

Η αντίσταση X-DUOS είναι μια μονοκόμματη κατασκευή σε σχήμα Χ με ραβδώσεις στα πτερύγια, κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου με χρήση νανοτεχνολογίας. Αυτό επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας σε όλο το μήκος της αντίστασης.
Το βασικό πλεονέκτημα όμως της αντίστασης είναι η κελυφοειδής επίστρωση της επιφάνειάς της. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει την αύξηση του εμβαδού επιφανείας που εκπέμπει θερμότητα κατά 25% συγκριτικά με τις παραδοσιακές αντιστάσεις. Το σχήμα και η επιφανειακή δομή του X-DUOS διασφαλίζει μέγιστη ενεργειακή απόδοση με χαμηλή αντίσταση στο ρεύμα θερμού αέρα που δημιουργείται με αποτέλεσμα την ταχύτερη θέρμανση του χώρου και την εξοικονόμηση ενέργειας και ρεύματος σε ποσοστό μέχρι 20%, συγκριτικά με άλλους τύπους θερμαντικών. Παράλληλα, δεν ξηραίνει τον αέρα όπως τα κλιματιστικά και οι σόμπες υγραερίου, προσφέροντας υγιεινή θέρμανση και διατηρώντας σε φυσιολογικά επίπεδα την υγρασία του χώρου.  

Η μονολιθική κατασκευή της αντίστασης X-DUOS ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες, εξασφαλίζοντας άμεση θέρμανση. Χάρη στις κατασκευαστικές καινοτομίες και την χρήση νανοτεχνολογίας επιτυγχάνεται αθόρυβα η θερμοκρασία λειτουργίας εντός 75 δευτερολέπτων.
Το θερμαντικό AIRGATE λειτουργεί σε 2 επίπεδα: Υψηλής απόδοσης με χρήση του 100% της ισχύος και οικονομική λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης με χρήση του 50% της ισχύος. Η οικονομική λειτουργία προτείνεται όταν ο θερμοπομπός χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικό μέσο θέρμανσης, παράλληλα με τον καυστήρα πετρελαίου ή υγραερίου.

 

Ολοκλήρωμένο σύστημα καθαρισμού αέρα AIRGATE

Το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού αέρα υψηλής απόδοσης είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των θερμοπομπών PHILCO. Κάθε συσκευή διαθέτει αντιστατικό προφίλτρο για  προστασία από σκόνη και χνούδια, φίλτρο Nano Silver, φίλτρο κατεχίνης και φίλτρο άνθρακα.

Το προφίλτρο παγιδεύει τη σκόνη. Το φίλτρο άνθρακα καθαρίζει από τις δυσάρεστες οσμές, τον καπνό και τις χημικές ενώσεις. Το φίλτρο κατεχίνης είναι αντιοξειδωτικό και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση μικροβίων, ιών και πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC). Το φίλτρο Nano Silver έχει υψηλές αντιβακτηριδιακές ικανότητες. Περιλαμβάνει ιόντα αργύρου, που παγιδεύουν και εξουδετερώνουν τα βακτήρια. Το φίλτρο παγιδεύει σωματίδια μεγέθους 3-5 nm.

Μεταξύ άλλων το σύστημα καθαρισμού AIRGATE εκτελεί μια ακόμη σημαντική λειτουργία. Χρησιμεύει ως προστατευτικό της αντίστασης αποτρέποντας την καθίζηση σκόνης και τις ανεπιθύμητες  οσμές κατά τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής. Έτσι επιτυγχάνεται και η παράταση της διάρκειας ζωής του θερμαντικού. Τα φίλτρα τοποθετούνται και αντικαθίστανται εύκολα, ενώ το προφίλτρο μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό της βρύσης.

 

Τεχνολογία ιονισμού PLUS
Η σειρά EF PLUS διαθέτει μια επιπλέον λειτουργία ιονισμού αέρα που ενεργοποιείται με πάτημα ενός κουμπιού. Ο ιονιστής αέρα δημιουργεί αρνητικά ιόντα που εξουδετερώνουν τα θετικά και προσφέρουν αίσθημα αναζωογόνησης.

 

Έξυπνος θερμοστάτης SMART CONTROL

Όλα τα ηλεκτρονικά μοντέλα EFPLUS και IH/AG διαθέτουν ψηφιακές ενδείξεις θερμοκρασίας με χρονοδιακόπτη που επιτρέπουν την ακριβή επιλογή της επιθυμητής θερμοκρασίας εξασφαλίζοντας απόλυτη οικονομία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του έξυπνου θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας (εως 0,1 oC) SMART CONTROL που προσφέρει υψηλή θερμική απόδοση και μείωση του κόστους κατανάλωσης μέχρι και 20% συγκριτικά με άλλους τύπους θερμοστατών. Τα πλήκτρα ελέγχου επιτρέπουν την αυξομείωση της θερμοκρασίας κατά 1 oC σε ένα μεγάλο εύρος λειτουργίας 5-30oC.

Ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η συσκευή κρατάει αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις τις συσκευής τις οποίες επαναφέρει μόλις ξεκινήσει η λειτουργία, χάρη στη λειτουργία μνήμης την οποία διαθέτει. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια σταθερή θερμοκρασία ολόκληρο το χειμώνα χωρίς να χρειάζονται συνεχείς ρυθμίσεις. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επιλογής οικονομικής λειτουργίας με εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι 50% με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο παύσης λειτουργίας από 1 εώς 24 ώρες για να σβήνει αυτόματα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.

Στα μηχανικά μοντέλα MF χρησιμοποιείται ένας θερμοστάτης υψηλής ευαισθησίας που επιτρέπει να διαλέξετε εύκολα το επίπεδο θερμότητας που επιθυμείτε. Η δυνατότητα επιλογής οικονομικής λειτουργίας παρέχεται και στα μηχανικά μοντέλα μέσω ενός πλευρικού διακόπτη.

Προς ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνσή σας, οι οδηγίες χρήσεως βρίσκονται πάντα άμεσα διαθέσιμες στην ειδική θήκη πίσω από το κουτί του θερμοστάτη.

 

Εύκολη εγκατάσταση
Τα θερμαντικά PHILCO μπορούν να εγκατασταθούν με δύο τρόπους εύκολα και γρήγορα: είτε σταθερά, στον τοίχο, μέσω της επιτοίχιας βάσης που παρέχεται στο πίσω μέρος της συσκευής, είτε φορητά, με τα ροδάκια που παρέχονται εντός κάθε συσκευασίας. Η επιτοίχια βάση διαθέτει και πλαστικές ζώνες ασφαλείας που επιτρέπουν το εύκολο καθάρισμα στο πίσω μέρος της συσκευής και προστατεύουν τη συσκευή από πτώση σε περίπτωση ατυχήματος.

 

Αξιοπιστία και ασφάλεια
Η σειρά AIRGATE συστήνεται για οικογένειες στις οποίες υπάρχουν μικρά παιδιά, κατοικίδια ζώα, αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργίες ή κρίσεις άσθματος καθώς καθαρίζει το χώρο από σκόνη και μικροοργανισμούς. Η χαμηλή θερμοκρασία της αντίστασης X-DUOS δεν επηρρεάζει τα επίπεδα υγρασίας του χώρου και δεν οδηγεί στην καύση οξυγόνου χαρίζοντας υγεία στο χώρο. Ο θερμοστάτης ασφαλείας προστατεύει τη συσκευή από υπερθέρμανση και διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία της σε περίπτωση δυσλειτουργίας.
Η λειτουργία Child Lock επιτρέπει το κλείδωμα των πλήκτρων με μια κίνηση ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος για μικρά παιδιά και νήπια.

Τα θερμαντικά σώματα PHILCO (εκτός από τα αερόθερμα) είναι πιστοποιημένα με υψηλό δείκτη προστασίας από σκόνη και υγρασία επιπέδου IP 24, για αδιάβροχη λειτουργία και χρήση σε λουτρό.

Όλα τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη των θερμαντικών έχουν σχεδιαστεί να αντέχουν σε απότομες αυξομειώσεις τάσεως οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στα ηλεκτρικά μέρη των συσκευών. Ακόμα και σε περίπτωση προβλήματος, το σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών στα μοντέλα infrared και EF PLUS επιτρέπει τον γρήγορο εντοπισμό και την αποκατάσταση κάθε βλάβης.

 

Διεθνείς ευρεσιτεχνίες
Τα θερμαντικά υψηλής απόδοσης της PHILCO προσφέρουν μοναδική σχεδίαση, πρωτοποριακές τεχνολογίες και εργονομία. Πολλά από τα χαρακτηριστικά των συσκευών προστατεύονται διεθνώς από ευρεσιτεχνίες. Μερικές από αυτές είναι: Η αεροδυναμική σχεδίαση των συσκευών, το σύστημα καθαρισμού αέρα AIRGATE, η σχεδίαση των τροχών κύλισης, κλπ.

 

Θερμοπομποι υπερυθρης τεχνολογιας AIRHEAT

 

 

Γιατί θερμαντικό υπέρυθρης τεχνολογίας PHILCO;

Χάρη στην αεροδυναμική σχεδίαση της PHILCO, τα θερμαντικά υπέρυθρης τεχνολογίας συνδυάζουν τη φυσική ροή θερμού αέρα σε ολόκληρο το χώρο με την εκπομπή θερμών κυμάτων, με τον ίδιο τρόπο που ένα τζάκι ζεσταίνει το χώρο. Η κυψελοειδής σχεδίαση της πρόσοψης λειτουργεί ως ένας αγωγός που εκπέμπει θερμή ακτινοβολία. Η θέση των ειδικών αντιστάσεων Y-DUOS εντός της συσκευής επιτρέπει το συνδυασμό υπέρυθρης και συναγωγικής τεχνολογίας παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα χωρίς απώλεια θερμότητας. Μέσω της συναγωγής (convection) ο κρύος αέρας εισέρχεται από το κάτω μέρος της συσκευής, με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν οι θερμοπομποί. Παράλληλα, η χρήση υπέρυθρης τεχνολογίας αυξάνει τη θερμοκρασία του χώρου θερμαίνοντας κατευθείαν τα αντικείμενα σε αυτόν μέσω της εκπομπής θερμικής ενέργειας. Πρακτικά, η υπέρυθρη τεχνολογία μπορεί να συγκριθεί με τη λειτουργία ενός παραδοσιακού τζακιού, με τη διαφορά ότι η θερμότητα που εκπέμπεται είναι σταθερή σε ένταση. 

 

Πρωτοποριακή αντίσταση Y-DUOS

Τα θερμαντικά υπέρυθρης τεχνολογίας PHILCO διαθέτουν την αντίσταση μεγάλης επιφανείας Y-DUOS. Με τον τρόπο αυτό εκπέμπεται ένα ισχυρό ρεύμα υπέρυθρων ακτίνων ενώ παράλληλα θερμαίνεται μεγάλος όγκος αέρα. Η επιφάνεια είναι κατασκευασμένη με χρήση νανοτεχνολογίας που αυξάνει την αποτελεσματικότητα θέρμανσης, επιταχύνοντας την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας σε ποσοστό 15% σε σχέση με παραδοσιακά θερμαντικά. Η επίστρωση υψηλής τεχνολογίας και το μέγεθος της αντίστασης σε σχέση με το σχήμα της, αυξάνει τόσο την ένταση, όσο και την ακτίνα δράσης της υπέρυθρης ακτινοβολίας σε ποσοστό 20% συγκριτικά με τα υπέρυθρα θερμαντικά μίκας και αλογόνου.
Τα θερμαντικά υπέρυθρης τεχνολογίας PHILCO διαθέτουν 2 επίπεδα λειτουργίας: Υψηλής απόδοσης με χρήση του 100% της ισχύος και οικονομική λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης με χρήση του 50% της ισχύος.

  • Sort Portfolio:
  • All
  • Αερόθερμα
  • Θερμαντικά Inverter
  • Θερμαντικά ηλεκτρονικά
  • Θερμαντικά μηχανικά
  • Θερμαντικά υπέρυθρης τεχνολογίας