ΨΥΓΕΙΑ

Για περισσότερα από 80 χρόνια οι οικιακές συσκευές PHILCO έχουν διακριθεί για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα και την εργονομία τους. Μέχρι και σήμερα, τα ψυγεία και οι καταψύκτες PHILCO διατηρούν τα προϊόντα φρέσκα σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Τις ίδιες αρχές και αξίες χρησιμοποιήσαμε για να σας παρουσιάσουμε τη νέα σειρά οικολογικών ψυγείων με ενεργειακή κλάση Α+.

Γιατί όμως να προτιμήσετε Philco;

Για τη μεγάλη ποικιλία της

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, έχουμε τη λύση. Μέσα από την μεγάλη γκάμα των μονόθυρων και δίθυρων ψυγείων, ψυγειοκαταψυκτών, καταψυκτών, ψυγείων no frost και τύπου ντουλάπας μας θα βρείτε σίγουρα αυτό που χρειάζεστε.

Ενεργειακή κλάση Α+

Είναι γεγονός ότι το ψυγείο αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους οικιακούς καταναλωτές ρεύματος καθώς δουλεύει συνεχώς και καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου. Άρα, η ενεργειακή κλάση αποτελεί σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του.  Σε εμάς θα βρείτε ψυγεία ενεργειακής κλάσης Α+, τα οποία συμβάλλουν στην μείωση της κατανάλωσης ρεύματος κατά 30% σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα.

Κλιματική ζώνη

Ένα ακόμη βασικό κριτήριο για την επιλογή ψυγείου και αυτό γιατί κάθε ψυγείο είναι προορισμένο να λειτουργεί αποδοτικά σε ένα συγκεκριμένο εύρος θερμοκρασιών. Η Ελλάδα έχει υποτροπικό κλίμα, άρα το ψυγείο που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι κλιματικής ζώνης ST (subtropical). Τα περισσότερα ψυγεία μας είναι κατηγορίας T ή ST, ώστε να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία τους και η άριστη συντήρηση και ψύξη των τροφίμων σας.

Κατάψυξη 4 αστέρων

Διατήρηση πολύ χαμηλής θερμοκρασίας στον χώρο της κατάψυξης ώστε τα τρόφιμά σας να μένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας

Τα περισσότερα ψυγεία μας υποστηρίζουν τη δυνατότητα αυτή ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη χρησιμότητα της συσκευής ακόμα και σε περιορισμένο χώρο.

Με σεβασμό στο περιβάλλον

Τα ψυγεία PHILCO χρησιμοποιούν οικολογικά ψυκτικά υγρά που απορροφούν τη θερμότητα ταχύτερα από τα παραδοσιακά και οι μονώσεις τους είναι από πολυουρεθάνη, χωρίς τη χρήση CFC και HFC τα οποία είναι επιζήμια για το όζον. Επίσης, όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα υλικά για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αθόρυβη Λειτουργία

Όλες οι συσκευές κατασκευάζονται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για το λόγο αυτό όλες οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτυγχάνεται το ελάχιστο επίπεδο θορύβου, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνάει τα 40-43 dB, ίσο με το θόρυβο που ακούει κάποιος σε μια ήσυχη βιβλιοθήκη.

  • Sort Portfolio:
  • All
  • Ψυγεια
  • Ψυγεία NO FROST
  • Ψυγειοκαταψύκτες