Ψυγεία Philco 2018

ΨΥΓΕΙΑ NO FROST

 

Η PHILCO σας παρουσιάζει την τελευταία σειρά ψυγείων τεχνολογίας Total No Frost. Σχεδιασμένα στην Ιταλία για όσους επιθυμούν μεγάλο χώρο συντήρησης, διαθέτουν , ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας, εσωτερικό φωτισμό LED για ευκρίνεια και οικονομία και συνδυάζουν χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας προσφέροντας μια νότα καλαισθησίας στην κουζίνα σας.

 

Total NO Frost

Η τεχνολογία Total NO FROST διαθέτει έξυπνους αισθητήρες ακριβείας για να αποφεύγεται η συσσώρευση πάγου.

 

 

 

LED φωτισμός

Οικονομικός φωτισμός με μεγάλη διάρκεια ζωής και έντονο λευκό χρώμα που φωτίζει ομοιόμορφα κάθε σημείο του ψυγείου.

 

 

 

Σύστημα Multi Airflow

Για την ταχύτερη και ομοιόμορφη κατανομή ψυχρού αέρα σε κάθε σημείο του ψυγείου προκειμένου να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα και υγιεινά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτό επιτυγχάνεται η γρήγορη αποκατάσταση της ψύξης μετά από το άνοιγμα πόρτας ή τη φόρτωση του ψυγείου με τρόφιμα.

 

Ηλεκτρονικός θερμοστάτης

Η θερμοκρασία ψυγείου και καταψύκτη ρυθμίζονται ξεχωριστά και με ακρίβεια για την διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας

 

 

 

Οθόνη αφής LCD

Σε επιλεγμένα μοντέλα διατίθεται οθόνη αφής LCD για γρήγορη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες και πιο συγκεκριμένα στα προγράμματα: ρύθμιση θερμοκρασίας, επιλογή μεταξύ των προγραμμάτων Eco, Holiday mode, Super mode. που προσφέρουν αντίστοιχα Οικολογική/Οικονομική λειτουργία, λειτουργία διακοπών και γρήγορης ψύξης.

 

Noiseless λειτουργία

Ακόμα πιο αθόρυβη λειτουργία με την εφαρμογή φυγόκεντρου ανεμιστήρα, βελτιστοποιημένου ψυκτικού κυκλώματος με ενισχυμένη μόνωση και συμπιεστή με χαμηλή στάθμη θορύβου.

  • Sort Portfolio:
  • All
  • Ψυγεια
  • Ψυγεία NO FROST
  • Ψυγειοκαταψύκτες