Πλυντηρια

 

Γιατι πλυντηριο PHILCO;

 

Αθόρυβη λειτουργία

Με νέα σχεδίαση, τα πλυντήρια της PHILCO είναι τελείως αθόρυβα ώστε να μπορείτε να πλένετε με άνεση ακόμα και τις ώρες κοινής ησυχίας χωρίς καμία ενόχληση για εσάς και τους γύρω σας.

Μεγάλη χωρητικότητα

Με μεγάλη χωρητικότητα εώς 9 Kg ρούχων τα πλυντήρια PHILCO διαθέτουν τους μεγαλύτερους κάδους στην κατηγορία τους. Έτσι πλένουν περισσότερα ρούχα, εξοικονομώντας χρόνο, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα.

Μείωση του αφρού – Προστασία ρούχων και πλυντηρίου

Σε περίπτωση υπερβολικού αφρού το σύστημα Smart Wash μεγιστοποιεί αυτόματα τη διαδικασία ξεβγάλματος προστατεύοντας τα ρούχα και το πλυντήριο.

 Σύστημα αυτόματης ζυγοστάθμισης ABC

Σε περίπτωση που τα ρούχα δεν έχουν τοποθετηθεί ομοιόμορφα στον κάδο, το σύστημα αυτόματης ζυγοστάθμισης ABC γυρίζει τα ρούχα πριν από την πλύση, μέχρι να μοιραστούν ομοιόμορφα, για να μην καταπονήσει το πλυντήριο.

Οικονομία και ευκολία χρήσης

Ενεργειακή κλάση Α+ – Σύστημα Έξυπνης πλύσης Smart Wash

Τα νέα πλυντήρια PHILCO είναι δοκιμασμένα με τη μέγιστη χωρητικότητά τους κερδίζοντας τον καλύτερο βαθμό «Α» και «Α+» σε κατανάλωση ρεύματος. Με το σύστημα έξυπνης πλύσης Smart Wash, ελέγχουν την ποσότητα των ρούχων, εξοικονομώντας νερό και ρεύμα. Για αυτό, πριν αγοράσετε το πλυντήριό σας, κοιτάξτε την ταμπέλα ενέργειας προσεκτικά.

Τεχνολογία Easy Logic

Το νέο σύστημα εύκολου χειρισμού επιτρέπει με το γύρισμα ενός μόνο διακόπτη να καθορίσετε το επιθυμητό πρόγραμμα ανάλογα με τον τύπο ρούχων και την επιθυμητή θερμοκρασία.

Μεγάλη πόρτα – 180ο άνοιγμα πόρτας

Η μεγάλη πόρτα διαμέτρου 30 εκ. είναι τοποθετημένη ψηλά για να αποφεύγετε να σκύβετε όταν τοποθετείτε τα ρούχα. Το μεγάλο άνοιγμα των 180ο διευκολύνει την εισαγωγή των ρούχων στο πλυντήριο.

Αυτοκαθαριζόμενη σαπουνοθήκη

Κατά τη διάρκεια της πλύσης, το νερό εκτοξεύεται και κάτω από τη σαπουνοθήκη, καθαρίζοντάς την αυτόματα από τα υπολείμματα απορρυπαντικού.

Γρήγορο πρόγραμμα 40′

Τα νέα πλυντήρια PHILCO είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, Για το λόγο αυτό υπάρχουν πολλοί τύποι προγραμμάτων όπως ειδικό πρόγραμμα για πλύσιμο στο χέρι, αρκετοί τύποι για μάλλινα και ευαίσθητα ρούχα, όπως και ειδικά προγράμματα για αθλητικά ρούχα, κουρτίνες, μωρουδιακά και οικολογικό πρόγραμμα. Τέλος, το γρήγορο πρόγραμμα 40 λεπτών είναι σχεδιασμένο ειδικά για εσάς όπου δεν έχετε αρκετό χρόνο για το πλύσιμο των λίγο λερωμένων ρούχων.

Πλήκτρο εύκολου σιδερώματος

Στα περισσότερα μοντέλα, έχετε τη δυνατότητα με το πάτημα ενός πλήκτρου για το προσεκτικό και ομοιόμορφο στίψιμο των ρούχων. Έτσι αποφεύγετε το ενοχλητικό τσαλάκωμα ιδιαίτερα στις μπλούζες και τα πουκάμισα. Στο τέλος του προγράμματος, ο κάδος περιστρέφεται απαλά με αποτέλεσμα λιγότερο σίδερο και περισσότερη ευκολία.

Πλυντηριο PLCD 07

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PLCE 08

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 542

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 641

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 749

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 858

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 961

In Πλυντηρια