ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Για περισσότερα από 80 χρόνια τα πλυντήρια PHILCO ήταν το σήμα κατατεθέν κάθε νοικοκυράς για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα και την αντοχή στο χρόνο. Μέχρι και σήμερα, τα πλυντήρια PHILCO διατηρούν τα ρούχα καθαρά σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Τις ίδιες αρχές και αξίες χρησιμοποιήσαμε για να σας παρουσιάσουμε τη νέα σειρά πλυντηρίων με νέα ενεργειακή κλάση B.

Νέα Σειρά Πλυντηρίων PWI

Ενεργειακή κλάση Α++/Α+++

Η νέα μας σειρά επιτυγχάνει την χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση με τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά, έως και Α+++. Κάνοντας χρήση της τελευταίας τεχνολογίας κινητήρων και ελέγχου, εξασφαλίζει 20% χαμηλότερα από την ενεργειακή κατανάλωση ενός παραδοσιακού πλυντηρίου, και προσφέρει το χαμηλότερο κόστος χρήσης στην αγορά.

 

Σύστημα Twin Jet (σε συγκεκριμένα μοντέλα)

Με διπλά μπεκ ψεκασμού  στο πάνω μέρος του κάδου που επιτυγχάνουν σημαντικά βελτιωμένη απόδοση πλύσης ψεκάζοντας νερό μαζί με απορρυπαντικό με υψηλή πίεση μέσω του συστήματος ανακυκλοφορίας απορρυπαντικού.

 

 

Κλείδωμα πλήκτρων Child lock

Προστατεύει τα ρούχα σας και τα μικρά παιδιά από τα παιχνίδια τους με τα πλήκτρα του πλυντηρίου.

 

 

 

Πρόγραμμα καθαρισμού κάδου

Με το ειδικό αυτό πρόγραμμα μπορείτε να καθαρίσετε τον κάδο από υπολείμματα μούχλας και βακτήρια που συσσωρεύονται από τα λιμνάζοντα νερά στο κάτω μέρος του καθώς και στους σωλήνες του πλυντηρίου σας, χαρίζοντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και περισσότερη φρεσκάδα στα ρούχα.

 

 

Αντιαλλεργικό πρόγραμμα

Ιδανικό για οικογένειες με μικρά παιδιά και/ή δερματικές ευαισθησίες. Μια ειδικά μελετημένη διαδικασία ξεβγάλματος χρησιμοποιείται για να καθαρίσει σε βάθος τα υπολείμματα απορρυπαντικού από τα ρούχα και να αφαιρέσει 7 τύπους αλλεργιογόνων και 4 τύπους βακτηρίων.

 

 

Χρονοκαθυστέρηση πλύσης

Προγραμματίστε την καθυστερημένη έναρξη του πλυντηρίου για να επωφεληθείτε από το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος.

Σύστημα επιλογής λεκέδων (σε συγκεκριμένα μοντέλα)

Δημιουργήστε το δικό σας πρόγραμμα πλύσης επιλέγοντας από 3 επίπεδα (χαμηλό, μεσαίο, υψηλό) και από  22 διαφορετικούς τύπους λεκέδων για μοναδικά αποτελέσματα.

 

 

Γρήγορο  πρόγραμμα 12-15′

Πλύνετε και φορέστε τα πουκάμισα ή τα καλοκαιρινά σας ρούχα μέσα σε λίγα λεπτά

 

 

 

Ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου LCD

Ρυθμίστε με ακρίβεια τη διαδικασία της πλύσης και επιλέξτε το επιθυμητό πρόγραμμα μέσα από το ελληνικό μενού της συσκευής. Σχεδιάσαμε για εσάς τον πιο εύχρηστο πίνακα ελέγχου της αγοράς, πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σύγχρονου ελληνικού νοικοκυριού.

 

 

Βοτσαλοειδής κάδος

Η βοτσαλοειδής σχεδίαση του εσωτερικού τυμπάνου προσομοιώνει το πλύσιμο στο χέρι προστατεύοντας τα ρούχα και χαρίζοντάς τους μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

 

Τεχνολογία ECOLogic

Όταν ο κάδος δεν έχει γεμίσει, η ενεργειακή κατανάλωση, η κατανάλωση νερού καθώς και η διάρκεια του προγράμματος πλύσης μειώνονται αντίστοιχα καθώς η συσκευή αντιλαμβάνεται το φορτίο και ρυθμίζεται αυτόματα.

Πλυντηριο PLCE 08

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWI 1064

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWI 854

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWI 959

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 542

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 641S

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 749

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 858

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 958

In Πλυντηρια

Πλυντηριο PWM 961

In Πλυντηρια