ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΑΠΟΔΟΣΗ

 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:

Με συνολική ισχύ αντιστάσεων φούρνου 5700 Watt οι κουζίνες PHILCO ψήνουν τα πάντα σε ελάχιστο χρόνο.

 

 

 

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ/ΤΡΙΦΑΣΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ:

Η κουζίνα σας είναι έτοιμη για μονοφασική σύνδεση, άλλα μπορεί να συνδεθεί και τριφασικά. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον φούρνο και τις εστίες ταυτόχρονα, επιτυγχάνοντας μέγιστη απόδοση.

 

 

 

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

 

ΟΔΗΓΟΙ ΣΧΑΡΩΝ(σε επιλεγμένα μοντέλα):

Συρμάτινοι οδηγοί σχαρών που βγαίνουν πανεύκολα και διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο φούρνο για ομοιόμορφο και γρήγορο ψήσιμο.

 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ(σε επιλεγμένα μοντέλα):

Ηλεκτρονικός προγραμματιστής 24 ωρών, με δυνατότητα υπενθύμισης για να μην κάψετε ποτέ το φαγητό και καθυστέρηση ενάρξεως μαγειρέματος για να μαγειρεύετε ακόμα και όταν λείπετε.

 

 

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ -ΕΥΚΟΛΙΑ

 

CLEAN EMAILLE / Επιφάνεια Anti-Acid:

Με την επίστρωση του ειδικού εμαγιέ στο φούρνο, το καθάρισμα του φούρνου γίνεται πλέον πολύ εύκολο. Τα λίπη δεν κολλάνε στα τοιχώματα, απλά γλυστράνε και με μία μόνο κίνηση ο φούρνος σας είναι πεντακάθαρος. Επιπλέον, το υλικό κατασκευής είναι μελετημένο ώστε να αποτρέπει την εκπομπή τοξικών ουσιών κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

 

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α

Όλες οι κουζίνες είναι μελετημένες για μέγιστη οικονομία ρεύματος και επιτυγχάνουν ενεργειακή κλάση Α με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές της ΕΕ.

 

 

 

 

ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ:

Η ειδική αντίσταση που βρίσκεται γύρω από τον ανεμιστήρα στην πλάτη του φούρνου, καίει τα αιωρούμενα στο αέρα λίπη και απορροφά τις οσμές. Ο αέρας οδηγείται στην πίσω πλευρά της βάσης εστιών και καταλήγει κατευθείαν στον απορροφητήρα κάνοντας το μαγείρεμα ευχαρίστηση.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

 

ΠΟΛΥΦΟΥΡΝΟΣ 4-6-8 λειτουργιών:

Οι φούρνοι μας διαθέτουν 4,6 ή 8 θέσεις λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες σας, για να επιλέγετε τον ιδανικό τρόπο ψησίματος για κάθε φαγητό:

 

 

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

4

6

8

Φως Φούρνου
Ανεμιστήρας μόνο (defrost για ξεπάγωμα)
Κάτω αντίσταση
Πάνω αντίσταση
Στατικός φούρνος (Πάνω + Κάτω Αντίσταση)
Πάνω + Κάτω Αντίσταση + Ανεμιστήρας
Γκριλ
Γκριλ + Ανεμιστήρας

Γκριλ + Πάνω αντίσταση
Ανεμιστήρας + Αντίσταση Ανεμιστήρα (Λειτουργία Turbo)
Ανεμιστήρας + Κάτω Αντίσταση        (Λειτουργία pizza)

 

ΕΣΤΙΕΣ

 

ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ:

Ακόμα και μετά τη χρήση οι εστίες μαγειρέματος διατηρούν τη θερμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τις 4 ενδεικτικές λυχνίες που βρίσκονται πάνω στην κεραμική βάση εστιών ενημερώνεστε για το αν η ζώνη μαγειρέματος είναι ζεστή, ώστε να αποφεύγονται διάφορα μικροατυχήματα και να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εστίες για να διατηρήσετε το φαγητό ζεστό.

 

 

ΕΣΤΙΕΣ HILIGHT & ΤΑΧΕΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ:

Τα μοντέλα με κεραμική βάση εστιών διαθέτουν εστίες Hi-Light ταχείας θέρμανσης. Οι εστίες ταχείας θέρμανσης λειτουργούν στη μέγιστη απόδοση μέχρι να φθάσουν στην επιθυμητή θερμοκρασία. Το μοντέλα με εμαγιέ βάση εστιών διαθέτουν εστίες υψηλής απόδοσης που διακρίνονται από την κόκκινη κουκίδα στις εστίες, για πολύ γρήγορα αποτελέσματα στο μαγείρεμα.

  • Sort Portfolio:
  • All
  • Κουζίνες Αερίου
  • Κουζίνες ελεύθερες εμαγιέ
  • Κουζίνες ελεύθερες κεραμικές
  • Φουρνάκια