Κουζινες

 

Γιατι κουζινα PHILCO;

 

ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ:

Με συνολική ισχύ αντιστάσεων φούρνου 3700-5800 Watt οι κουζίνες PHILCO ψήνουν τα πάντα σε ελάχιστο χρόνο.

 ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΟΦΑΣΙΚΗΣ/ΤΡΙΦΑΣΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ:

Η κουζίνα σας είναι έτοιμη για μονοφασική σύνδεση, άλλα μπορεί να συνδεθεί και τριφασικά. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον φούρνο και τις εστίες ταυτόχρονα, επιτυγχάνοντας μέγιστη απόδοση.

 ΟΔΗΓΟΙ ΣΧΑΡΩΝ:

Συρμάτινοι οδηγοί σχαρών που βγαίνουν πανεύκολα και διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο φούρνο για ομοιόμορφο και γρήγορο ψήσιμο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ:

Ηλεκτρονικός προγραμματιστής 24 ωρών, με δυνατότητα υπενθύμισης για να μην κάψετε ποτέ το φαγητό και καθυστέρηση ενάρξεως μαγειρέματος για να μαγειρεύετε ακόμα και όταν λείπετε.

 ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ:

Η ειδική αντίσταση που βρίσκεται γύρω από τον ανεμιστήρα στην πλάτη του φούρνου, καίει τα αιωρούμενα στο αέρα λίπη και απορροφά τις οσμές. Ο αέρας οδηγείται στην πίσω πλευρά της βάσης εστιών και καταλήγει κατευθείαν στον απορροφητήρα κάνοντας το μαγείρεμα ευχαρίστηση.

CLEAN EMAILLE / Επιφάνεια AntiAcid:

Με την επίστρωση του ειδικού εμαγιέ στο φούρνο, το καθάρισμα του φούρνου γίνεται πλέον πολύ εύκολο. Τα λίπη δεν κολλάνε στα τοιχώματα, απλά γλυστράνε και με μία μόνο κίνηση ο φούρνος σας είναι πεντακάθαρος. Επιπλέον, το υλικό κατασκευής είναι μελετημένο ώστε να αποτρέπει την εκπομπή τοξικών ουσιών κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α

Όλες οι κουζίνες είναι μελετημένες για μέγιστη οικονομία ρεύματος και επιτυγχάνουν ενεργειακή κλάση Α με βάση τις αυστηρές προδιαγραφές της ΕΕ.

  • Sort Portfolio:
  • All
  • Κουζίνες Αερίου
  • Κουζίνες ελεύθερες εμαγιέ
  • Κουζίνες ελεύθερες κεραμικές
  • Φουρνάκια