Καταψυκτες

 

Για περισσότερα από 80 χρόνια οι οικιακές συσκευές PHILCO έχουν διακριθεί για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους σε συνδυασμό με τη λειτουργικότητα και την εργονομία τους.

Μέχρι και σήμερα, τα ψυγεία και οι καταψύκτες PHILCO διατηρούν τα προϊόντα φρέσκα σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Τις ίδιες αρχές και αξίες χρησιμοποιήσαμε για να σας παρουσιάσουμε τη νέα σειρά οικολογικών ψυγείων και καταψυκτών με ενεργειακή κλάση Α+.

 

Γιατί PHILCO;

Ενεργειακή κλάση Α+

Όλα τα ψυγεία και οι καταψύκτες PHILCO διαθέτουν ενεργειακή κλάση Α+. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης και τη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος περισσότερο από 30% σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα. Παράλληλα, είναι κατασκευασμένα για συνθήκες καύσωνα, επιτυγχάνοντας κλάση θερμοκρασίας T και ST, και μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς πρόβλημα σε θερμοκρασίες μέχρι 38 ºC εξασφαλίζοντας τις λιγότερες δυνατές απώλειες, με αποτέλεσμα τη μέγιστη δυνατή οικονομία και την υψηλή απόδοση ακόμα και στις πιο ζεστές ημέρες.

Προστασία στο περιβάλλον

Τα ψυγεία PHILCO χρησιμοποιούν οικολογικά ψυκτικά υγρά και οι μονώσεις τους είναι από πολυουρεθάνη, χωρίς τη χρήση CFC και HFC τα οποία είναι επιζήμια για το όζον. Επίσης, όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιούνται ανακυκλωμένα υλικά για την προστασία του περιβάλλοντος.

Αθόρυβη Λειτουργία

Όλες οι συσκευές κατασκευάζονται με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Για το λόγο αυτό όλες οι συσκευές έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτυγχάνεται το ελάχιστο επίπεδο θορύβου, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ξεπερνάει τα 40 dB, ίσο με το θόρυβο που ακούει κάποιος σε μια ήσυχη βιβλιοθήκη.