Καταψύκτες PHILCO 2018

ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ

 

Η σειρά καταψυκτών PHILCO συνδυάζει την κλασσική σχεδίαση με την πρωτοποριακή τεχνολογία. Με μια πλήρη γκάμα οριζόντιων και κάθετων καταψυκτών από 100 εώς 300 λίτρα, πλήρως ηλεκτρονικούς θερμοστάτες, λειτουργία Super Freeze γρήγορης ψύξης εώς τη δυνατότητα να μετατρέπετε τον καταψύκτη σε ψυγείο με μια κίνηση, καλύπτουν κάθε ανάγκη, είτε οικογενειακή είτε επαγγελματική.

 

 

Χειμερινή Προστασία

Η συσκευή διατηρεί τη λειτουργία της σε θερμοκρασίες που φθάνουν έως και τους -15°C. Αυτό επιτρέπει την τοποθέτηση του καταψύκτη σε υπόγεια και αποθήκες χωρίς θέρμανση, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγάλη διάρκεια ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.

 

Διατήρηση ψύξης μεγάλης διάρκειας

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος οι καταψύκτες  PHILCO διατηρούν τα τρόφιμα αναλλοίωτα για χρονική διάρκεια από 24 έως 37 ώρες.

 

 

Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας

Η θερμοκρασία ρυθμίζεται απλά και γρήγορα με το πάτημα ενός πλήκτρου από μια εύχρηστη οθόνη αφής.

 

 

Αντοχή σε αυξομειώσεις τάσης

Τα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής είναι σχεδιασμένα για να αντέχουν σε αυξομειώσεις τάσης από 180 σε 240 V, ένα φαινόμενο που παρατηρείται συχνά ιδιαίτερα στις νησιωτικές και απομακρυσμένες περιοχές.

 

Κλειδαριά ασφαλείας

Διατηρεί τα τρόφιμα ασφαλή ακόμα και σε κοινόχρηστους χώρους

 

 

Ισχυροί μεντεσέδες

Κρατούν την πόρτα σταθερή από τις 45° έως τις 90° για να μπορείτε να τοποθετείτε τα τρόφιμα και με τα δύο χέρια με ασφάλεια.

Αφαιρούμενο λάστιχο πόρτας

Δεν επιτρέπει τη διαφυγή του ψυχρού αέρα και καθαρίζεται εύκολα καθώς μπορεί να αφαιρεθεί με μια κίνηση.

 

 

Φωτισμός LED

Οικολογικός φωτισμός μεγάλης διάρκειας με έντονο λευκό χρώμα που φωτίζει όλες τις γωνιές του καταψύκτη.

 

 

Αδιάβροχη οθόνη αφής

Η οθόνη αφής είναι ειδικά σχεδιασμένη για να είναι φιλική προς τον χρήστη με κλίση 30° και είναι αδιάβροχη για να προστατεύει τα ηλεκτρονικά μέρη του καταψύκτη.

 

Λειτουργία noiseless

Ειδικά σχεδιασμένος θάλαμος συμπιεστή με εξωτερική μόνωση, ενσωματωμένο συμπυκνωτή και εξατμιστή και συμπιεστής χαμηλής στάθμης θορύβου.

 

Λειτουργία Super Freeze με χρονοδιακόπτη

Παγώνει τα τρόφιμα πολύ γρήγορα για να μη χάσουν τη φρεσκάδα και τα υγρά τους διατηρώντας την υφή και τα θρεπτικά συστατικά. Η ρύθμιση αυτή σβήνει αυτόματα μετά από 52 ώρες εφόσον ξεχαστεί από τον χρήστη.

 

Δυνατότητα διπλής λειτουργίας ψυγείο/καταψύκτης

Με μια μικρή επιβάρυνση μπορείτε να μετατρέψετε τον καταψύκτη σας σε ψυγείο με το πάτημα ενός κουμπιού! Και να τον επαναφέρετε σε λειτουργία κατάψυξης όποτε θελήσετε. Για τη λειτουργία αυτή πρέπει να έχει προηγηθεί μετατροπή για την οποία πρέπει να ενημερωθούμε κατά την παραγγελία της συσκευής. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στη σειρά PFC.