Video PHILCO Inverter

H PHILCO για πρώτη φορά παγκοσμίως πρωτοπορεί και σας παρουσιάζει την τεχνολογία Inverter στους θερμοπομπούς. Με την τεχνολογία Inverter, η ισχύς της αντίστασης αυξομειώνεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας προκειμένου να έχουμε μέγιστη απόδοση σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και παράλληλα, οικονομία ρεύματος εώς 78% σε σχέση με τους απλούς θερμοπομπούς και 48% σε σχέση με τους ηλεκτρονικούς θερμοπομπούς. Ενδεικτικά, όταν ένας μηχανικός θερμοπομπός 2000W καταναλώνει σε ημερήσια βάση 17,1 kW, ο αντίστοιχος ηλεκτρονικός καταναλώνει 7 kW, ενω στις ίδιες συνθήκες ο θερμοπομπός inverter της PHILCO καταναλώνει 3,6kW.*

 

Ο θερμοπομπός με τεχνολογία Ιnverter  διατηρεί με ακρίβεια τη θερμοκρασία χώρου.

Η τεχνολογία Inverter προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 1. Μικρότερα φορτία στην ηλεκτρική εγκατάσταση που κάνουν το θερμοπομπό ιδανικό για παλιές πολυκατοικίες με μικρές ασφάλειες και αδυναμία υποστήριξης φορτίων.
 2. Ομαλή αλλαγή ισχύος: επιτυγχάνουμε άνετη θερμοκρασία με μέγιστη ακρίβεια
 3. Διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία συνέχεια καθώς δεν αφήνει τη θερμοκρασία να πέσει κάτω από 0,5 βαθμούς από την επιθυμητή
 4. Αυξάνει την παραγωγικότητα της αντίστασης, παρέχοντας λιγότερες απώλειες

 

 

 

Πίνακας Ελέγχου

Οι θερμοπομποί Inverter διαθέτουν επιλογές λειτουργίας:

 •  Άνεση (από +5 °C εώς +35 °C)
 •  Οικονομία (3 °C κάτω από την θερμοκρασία άνεσης)
 •  Αποπάγωσης (διατήρηση +5C)

Επίσης διαθέτουν 2  επιλογές ρύθμισης ισχύος:

 • Αυτόματη με ρύθμιση 5 επιπέδων από 600 εώς 2500W
 • Ελεγχόμενη από τo χρήστη

 

Ο πίνακας ελέγχου διαθέτει ψηφιακές ενδείξεις θερμοκρασίας με χρονοδιακόπτη που επιτρέπουν την ακριβή επιλογή της επιθυμητής θερμοκρασίας εξασφαλίζοντας απόλυτη οικονομία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω του έξυπνου θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας (εως 0,1ºC) SMART CONTROL που προσφέρει υψηλή θερμική απόδοση και μείωση του κόστους κατανάλωσης μέχρι και 20% συγκριτικά με άλλους τύπους θερμοστατών. Τα πλήκτρα ελέγχου επιτρέπουν την αυξομείωση της θερμοκρασίας κατά 1ºC σε ένα μεγάλο εύρος λειτουργίας 5-30 ºC. Ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, η συσκευή κρατάει αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις τις συσκευής τις οποίες επαναφέρει μόλις ξεκινήσει η λειτουργία, χάρη στη λειτουργία μνήμης την οποία διαθέτει. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε την ίδια σταθερή θερμοκρασία ολόκληρο το χειμώνα χωρίς να χρειάζονται συνεχείς ρυθμίσεις.

Ο εβδομαδιαίος χρονοδιακόπτης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το χρόνο λειτουργίας ανάλογα με τις καθημερινές ανάγκες σας από 1 εώς 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα για να σβήνει αυτόματα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες ή να διαλέξετε ένα από τα προεπιλεγμένα προγράμματα.

Η λειτουργία Child Lock επιτρέπει το κλείδωμα των πλήκτρων με μια κίνηση ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος για μικρά παιδιά και νήπια.

Με τη λειτουργία ανοιχτού παραθύρου η συσκευή θα απενεργοποιηθεί όταν διαπιστώσει ότι υπάρχει ανοιχτό παράθυρο στο χώρο για εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Σύνδεση Wi-Fi

Με τη σύνδεση Wi-Fi έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε το θερμαντικό από οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε.

Μπορείτε να συνδέσετε και να διαχειριστείτε μία ή περισσότερες συσκευές μέσω της εφαρμογής PHILCO Home Comfort. Μέσω της εφαρμογής θα έχετε την δυνατότητα να:

 • Ομαδοποιήσετε τις συσκευές σε ζώνες διατηρώντας ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε ζώνη/δωμάτιο
 • Προγραμματίσετε τις συσκευές ανά 24hr για 7 ημέρες.
 • Μετρήσετε την ενεργειακή κατανάλωση και το κόστος για κάθε συσκευή
 • Εξοικονομήσετε ενέργεια εώς 55% κάνοντας χρήση του νυχτερινού τιμολογίου ρεύματος
 • Ενεργοποιήσετε τη λειτουργία εύρεσης θέσης των συσκευών

 

 

Πως να συνδέσετε το WiFi

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ AIRGATE

 

Το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού αέρα υψηλής απόδοσης είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των θερμοπομπών PHILCO. Κάθε συσκευή διαθέτει αντιστατικό προφίλτρο για  προστασία από σκόνη και χνούδια, αντιβακτηριδιακό φίλτρο Nano Silver, φίλτρο βιταμίνης C και φίλτρο άνθρακα.

Το προφίλτρο παγιδεύει τη σκόνη. Το φίλτρο άνθρακα καθαρίζει από τις δυσάρεστες οσμές, τον καπνό και τις χημικές ενώσεις. Το φίλτρο βιταμίνης C είναι αντιοξειδωτικό και χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση μικροβίων και ιών. Το φίλτρο Nano Silver έχει υψηλές αντιβακτηριδιακές ικανότητες. Περιλαμβάνει ιόντα αργύρου, που παγιδεύουν και εξουδετερώνουν τα βακτήρια. Το φίλτρο άνθρακα παγιδεύει σωματίδια μεγέθους 3-5 nm.

 

Μεταξύ άλλων το σύστημα καθαρισμού AIRGATE εκτελεί μια ακόμη σημαντική λειτουργία. Χρησιμεύει ως προστατευτικό της αντίστασης αποτρέποντας την καθίζηση σκόνης και τις ανεπιθύμητες  οσμές κατά τη διάρκεια λειτουργίας της συσκευής. Ετσι επιτυγχάνεται και η παράταση της διάρκειας ζωής του θερμαντικού.

 

Τα φίλτρα τοποθετούνται και αντικαθίστανται εύκολα, ενώ το προφίλτρο μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό της βρύσης.

 

 

*Πηγή: FSBI-Rostest