ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ AQUARIA

Στη PHILCO θέλουμε πάντα να πρωτοπορούμε. Με βάση αυτή την αρχή επανασχεδιάσαμε τον αφυγραντήρα, δίνον

τας προτεραιότητα στην ευκο

λία του χρήστη, ξεκινώντας από την σχεδίαση ενός πρωτοποριακού αλλά ταυτόχρονα απλού πίνακα ελέγχου. Παράλληλα, μελετήσαμε τις ανάγκες σας και επιλέξαμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

Σας παρουσιάζουμε τη νέα σειρά AQUARIA.

 

Τεχνολογία Touch Slide Control.

Ο πίνακας ελέγχου έχει σχεδιαστεί με την προηγμένη τεχνολογία touch slide ώστε να μπορείτε να επιλέγετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια, με μια κίνηση.

 

 

 

Προηγμένος αισθητήρας υγρασίας i-Sense

 

Ο προηγμένος αισθητήρας υγρασίας i-Sense έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει απόλυτη ακρίβεια στη λειτουργία της συσκευής, με τη μικρότερη απόκλιση της αγοράς (<3%). Στην αυτόματη λειτουργία, ο αισθητήρας i-Sense ρυθμίζει μόνος του τη λειτουργία της συσκευής μέχρι να φτάσει η υγρασία στα επιθυμητά επίπεδα.

 

Για να απλοποιήσουμε τη λειτουργία της συσκευής, η ενδεικτική λυχνία ποιότητας αέρα σας δείχνει τα επίπεδα της υγρασίας χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθείτε τον πίνακα ελέγχου.

Εσωτερική υγρασία <50% σημαίνει χαμηλή υγρασία (μπλε φως)

50%<εσωτερική υγρασία<70% σημαίνει μέση υγρασία (πράσινο φως)

Εσωτερική υγρασία πάνω από 70% σημαίνει υψηλή υγρασία (κόκκινο φως)

 

Λειτουργίες ύπνου-χρονοδιακόπτη-στεγνώματος ρούχων

 

Όλα τα μοντέλα της σειράς AQUARIA διαθέτουν χρονοδιακόπτη έναρξης ή λήξης λειτουργίας 1-24 ώρων, προκειμένου να εξοικονομείτε ρεύμα στο νυχτερινό τιμολόγιο ή να λειτουργεί η συσκευή ακόμα και όταν λείπετε. Με τη λειτουργία ύπνου, ο αφυγραντήρας δουλεύει αθόρυβα με μικρότερη ταχύτητα αέρα και οι ενδείξεις σβήνουν ώστε να απολαύσετε τον ύπνο σας.

 

Με τους νέους αφυγραντήρες της σειράς AQUARIA έχετε ένα φορητό στεγνωτήριο στο σπίτι σας. Τοποθετήστε τους μπροστά από την απλώστρα των ρούχων, πιέστε το ειδικό πλήκτρο στεγνώματος ρούχων και στεγνώστε τα ρούχα σας στο μισό χρόνο. Η λειτουργία στεγνώματος ρούχων, ανεβάζει την απόδοση του κινητήρα σε μέγιστο επίπεδο και αφαιρεί την υγρασία άμεσα.

  

Σύστημα καθαρισμού αέρα και λειτουργία ιονιστή

 

Το ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού αέρα διαθέτει φίλτρο ενεργού άνθρακα που τραβάει τις μυρωδιές και τις ανεπιθύμητες οσμές από το χώρο, και φίλτρο που μαζεύει σκόνη, προστατεύοντας την οικογένεια αλλά και τη συσκευή. Στο μοντέλο PD-20 o ενσωματωμένος ιονιστής δημιουργεί αρνητικά ιόντα που εξουδετερώνουν τα θετικά και προσφέρουν αίσθημα αναζωογόνησης σαν να βρίσκεστε σε δάσος ή ποτάμι.

 

5 χρόνια εγγύηση

 

Η σειρά AQUARIA είναι τόσο προηγμένη και άρτια ποιοτικά και για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε 5 χρόνια εγγύηση ώστε να είστε πάντοτε σίγουροι για την επιλογή σας.