ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΩΝ AIRDRY

5-xronia-eggiisi_1100x863

 

 5 χρόνια εγγύηση

Η σειρά AIRDRY είναι τόσο προηγμένη ποιοτικά και για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε 5 χρόνια εγγύηση ώστε να είστε πάντοτε σίγουροι για την επιλογή σας

gia-spiti_1100x863

 

Μεγαλύτερη κάλυψη χώρου

Οι αφυγραντήρες AirDRY είναι σχεδιασμένοι για μεγαλύτερη απόδοση με τη μέγιστη δυνατή οικονομία. Ο ειδικός σχεδιασμός του ψυκτικού στοιχείου επιτρέπει τη χρήση περιστροφικού συμπιεστή χαμηλής ισχύος που ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ρεύματος χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση, καθώς επιτυγχάνεται μέγιστη κάλυψη χώρου, κατά 20% περισσότερο από κάθε άλλο μοντέλο.

ionta_1100x863

 

Τριπλό σύστημα καθαρισμού αέρα

Η νέα σειρά AirDRY διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού αέρα. Το φίλτρο μαζεύει σκόνη, προστατεύοντας την οικογένεια αλλά και τη συσκευή. Ο ιονιστής δημιουργεί αρνητικά ιόντα που εξουδετερώνουν τα θετικά και προσφέρουν αίσθημα αναζωογόνησης σαν να βρίσκεστε σε δάσος ή ποτάμι. Τα αιθέρια έλαια προσφέρουν μοναδικά αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις και…αλλάζουν εσωτερικό σας κόσμο

stegnoma-rouxon_1100x863

 

Ολοκληρωμένο σύστημα στεγνώματος  ρούχων

Με τους νέους αφυγραντήρες της σειράς AirDRY έχετε ένα φορητό στεγνωτήριο στο σπίτι σας. Τοποθετήστε τους μπροστά από την απλώστρα των ρούχων, πιέστε το ειδικό πλήκτρο στεγνώματος ρούχων και στεγνώστε τα ρούχα σας στο μισό χρόνο. Η λειτουργία στεγνώματος ρούχων, ανεβάζει την απόδοση του κινητήρα σε μέγιστο επίπεδο και με την ταυτόχρονη περιστροφή της περσίδας αφαιρεί την υγρασία άμεσα. Για ακόμα καλύτερα απότελέσματα, ενεργοποιήστε τη λειτουργία ιονισμού, ρίξτε μερικες σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, και τα ρούχα θα αποκτήσουν μια πρωτόγνωρη φρεσκάδα.

 

peristrofikos_1100x863

 

 

Περιστροφικός συμπιεστής νέας γενιάς τύπου rotary

Η PHILCO είναι η μόνη εταιρία που σχεδιάζει και παράγει τους συμπιεστές αποκλειστικά για τους αφυγραντήρες της. Χάρη στη σχεδίαση του νέου συμπιεστή PHILCO επιτυγχάνονται τρία σημαντικά πλεονεκτήματα που κάνουν τη σειρά AirDRY να ξεχωρίζει:

athorivo_1100x863

 

 

Αθόρυβη λειτουργία

Με 39 dB στα 16 λίτρα και 41dB στα 30 λίτρα, η σειρά AirDRY είναι με διαφορά η πιο αθόρυβη. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον αφυγραντήρα ακόμα και τη νύχτα εκμεταλλευόμενοι το οικονομικό νυχτερινό τιμολόγιο.

oikonomia_1100x863

 

 

Οικονομία Ρεύματος

 Με τους νέους περιστροφικούς συμπιεστές χαμηλής ισχύος, στα 265 W και στα 600 W, οι αφυγραντήρες PHILCO επιτυγχάνουν τη χαμηλότερη κατανάλωση ανά τετραγωνικό μέτρο από κάθε άλλο μοντέλο.

peristrofikos_1100x863

 

 

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

 Ο συμπιεστής τύπου rotary της PHILCO έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής συγκριτικά με άλλους συμπιεστές καθώς δεν έχει τριβές οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν μηχανική βλάβη.